Nieuwe website BPF

Welkom

Welkom op onze nieuwe website !  We hebben niet alleen de look & feel grondig gemoderniseerd maar ook de website inhoudelijk beter willen doen aansluiten bij de verwachtingen en thema’s die binnen onze sector leven. We willen zowel informatief zijn om specifieke thema’s toe te lichten  als communicatief door op een meer transparante manier onze standpunten te delen over een brede waaier aan onderwerpen en uitdagingen van onze sector.  U vindt er de visie 2050 van onze sector die een essentiële partner in de energietransitie van ons land zal blijven met, onder meer, innoverende koolstofarme vloeibare brandstoffen voor het transport en de verwarming. 

Wie informatie en data zoekt over de Belgische petroleumsector vindt dit onder de Kerncijfers.

De BPF website blijft natuurlijk ook ‘de’ plaats waar u dagelijks de maximumprijzen van de voornaamste brandstofproducten in ons land kunt terugvinden alsook hun evolutie in de tijd.

Een website is geen statisch informatieverslag maar een dynamische communicatietool waarbij de informatie regelmatig wordt geactualiseerd en nieuws wordt gebracht. Zo willen we met onze nieuwe site op een actieve en regelmatige manier informatie delen met onze stakeholders en onze stem laten horen in maatschappelijke debatten die onze sector aanbelangen.

Ten slotte is de nieuwe website interactief en wensen we informatie en standpunten ook via social media meer kenbaar te maken en zo de dialoog met onze stakeholders te versterken.

We nodigen u dan graag uit om onze nieuwe website te ontdekken en verwelkomen graag uw opmerkingen en suggesties.

Met vriendelijke groet

Jean-Pierre Van Dijk
Secretaris-Generaal BPF